Beauty algemeenLavendel en zoutVoetmassageRozenblaadjesHot stoneMaskers
Salon Azur

S.P.A.

‘Un coup de foudre!’ –‘Liefde op het eerste gezicht!’ Zo heeft Salon Azur de kennismaking met het Franse merk S.P.A. ervaren!!
De huidverzorgingsproducten van Société Provençale d’ Aromatherapie (S.P.A.) zijn op basis van aromatherapie volgens de ‘Franse school’. Hierbij gaat het niet alleen om de geur van een olie, maar vooral om de inhoudsstoffen.
Elke etherische olie heeft zijn eigen specifieke werking. Bijvoorbeeld stimulerend, tegen bacteriën of virussen, bloedsomloop stimulerend, herstellend, enz.
Bij de Franse school combineert men ook verschillende oliën zodat bepaalde eigenschappen van de ene olie een andere versterken, terwijl andere eigenschappen geneutraliseerd worden. Zo hou je een krachtig product over met alleen positieve eigenschappen.
Omdat de mogelijke negatieve eigenschappen als het ware zijn ‘weggemengd’, is een allergische reactie of resistentie vrijwel onmogelijk. Om op deze manier producten te maken vraagt buitengewoon veel kennis van etherische oliën, hun inhoudsstoffen en hun werking!
De verzorgingsproducten kunnen op maat gemengd worden, zodat deze aansluiten bij jouw specifieke huidconditie.
Uiteraard zijn alle producten zonder conserveringsmiddelen en 100% natuurlijk.
Er zijn bij Salon Azur prachtige behandelingen met S.P.A. mogelijk!