Beauty algemeenLavendel en zoutVoetmassageRozenblaadjesHot stoneMaskers
Salon Azur

Kleurenanalyse

kleurenanalyse 2

Kleuren beïnvloeden ons denken en voelen; iedere kleur op zijn eigen specifieke manier. Er is bijna geen mens die volkomen objectief, dat wil zeggen emotieloos, kleuren waarneemt. Dragen we de juiste kleuren dan onderstrepen we onze uitstraling en persoonlijkheid. En wist je dat een eerste indruk voor 7% wordt bepaald door wat we zeggen, 38% door onze presentatie en 55% door hoe we er uitzien???

Bij Salon Azur kan je ervaren welk effect kleuren op je hebben door middel van een kleurenanalyse. Tijdens deze analyse worden de basiskleuren van de huid, ogen en haren beoordeeld aan de hand van zestig shawls van verschillende kleuren. Op basis hiervan wordt bepaald welke kleuren je het meest flatteren. Zijn het bijvoorbeeld de warmere kleuren op basis van goud en geel of de koele kleuren van zilver en blauw ?

Vaak wordt tijdens een kleurenanalyse bevestigd dat een bepaalde kleur je inderdaad het meest flatteert. Verder worden er een aantal kleuren aan je palet toegevoegd, die je voorheen nooit bedacht zou hebben.

Als je kleurentype bekend is, wordt je opgemaakt en krijg je waardevolle tips voor make-up, haarkleur, kleding en accessoires.Je ontvangt een kleurenpaspoort met je eigen kleurenpalet.

De uitslag van de analyse verandert niet als je ouder wordt, of als je haarkleur wijzigt. Op oudere leeftijd wordt het juist belangrijker flatterende kleuren te dragen; rimpeltjes en vlekjes in het gezicht vallen dan minder op.

Ben je ook nieuwsgierig naar jouw kleuren? Maak dan snel een afspraak voor een kleurenanalyse, zodat je ‘goed op kleur’ voor de dag kunt komen.