groen met stenenOndergaande zonBamboeBuddha bellen
Salon Azur

Voeding

 

Voeding is al eeuwenlang een belangrijk onderdeel van de Traditioneel Chinese Geneeskunst. Om ziektes te voorkomen, vitaal te blijven en bij gezondheidsklachten waren aanpassingen in het voedingspatroon de eerste stap. Pas als hiermee onvoldoende resultaat werd bereikt, werden er Chinese kruiden, massages en acupunctuur aan de behandeling toegevoegd.

Hoe staat het met jouw gezondheid?

Heb je wel eens last van:  oprispingen, boeren, hikken, windjes, buikpijn, vermoeidheid na het eten, oedeem, vocht vasthouden, een duf of zwaar gevoel, ‘watten in je hoofd’, obstipatie, diarree, chronische loopneus, verkoudheid, maagzuur, opgeblazen buik, het altijd koud/warm hebben, teveel trek, weinig eetlust, overgewicht ondergewicht, weinig energie of een slechte weerstand?

De kans is groot dat je met wat aanpassingen in je voeding een wereld van verschil kan bereiken.

Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak om meer over de 5-elementenvoeding te weten te komen. Na een aantal sessies ben je zelf in staat de balans in je voeding te vinden.

De vijf-elementenvoeding  zorgt ervoor dat je meer energie krijgt en lekkerder in vel zit. Het is niet bedoeld om af te vallen. In de meeste gevallen is dit wel één van de bijwerkingen.